Çevirme İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Eğitimde kalite ve başarı ile geleceğine yön verebilen nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır.

Misyon: Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda; Çevirme Ortaokulu bütün öğrencilerinin öğrenmelerini sağlamak, yeteneklerini geliştirmek, öğrencilerin bilgili, araştırmacı, yaratıcı, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, kendini, ailesini, okulunu, vatanını ve milletini seven, kültürel değerlerini benimseyen ve koruyan öğrenciler yetiştirmek, okul olarak her yönden tercih edilmek, başarılarımızı öğrencilerimizle paylaşmak, öğrencilerimizin 21. yüzyıl gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için vardır.

Başarılar:

Servis Bilgisi: Diyarbakır´dan servis bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Her sene TÜBİTAK 4006 ve TÜBİTAK 2204-B projelerine katılım sağlamaktayız
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cevirmeiho.meb.k12.tr

Adres - Çevirme Mah. Çevirme Sokak No66 Çevirme Köyü/Siverek/ŞANLIURFA

Yerleşim Yeri - Okul Çevirme Köyü merkezindedir.

Adres - Çevirme Mah. Çevirme Sokak No66 Çevirme Köyü/Siverek/ŞANLIURFA

Ulaşım Ulaşım servisle sağlanmakta ve Siverek´e yaklaşık 50 dakika sürmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Siverek merkeze 56 km olup, Diyarbakır merkeze 35 km dir.